Търсите нова пералня със сушилня?

Търсите нова пералня със сушилня?

Това ръководство ще ви помогне! Пералните със сушилни са чудесни. Те съчетават перална машина с барабанна сушилня (както можете да се досетите от името, разбира се...) в един уред, който ви помага да пестите много време. Пъхнете прането вътре и, когато цикълът завърши, то не само е чисто, но и сухо! Това кратко ръководство ще ви насочва стъпка по стъпка, за да ви помогне да направите информирана покупка. Готови ли сте? Да действаме!
1. Вграден или свободностоящ?

1. Вграден или свободностоящ?

Наистина зависи от това дали искате новият ви уред да се вписва плавно в наличните шкафове. Ако да, следва да изберете вградена пералня със сушилня.
Вградените уреди гарантират, че уредът ви се вписва в общия стил на помещението.
Обаче от друга страна, ако шкафовете не са проблем, изберете свободно стояща. Свободностоящите уреди Indesit имат изключителен дизайн, така че е хубаво да ги показвате!

2. Извадете рулетката!

Времето и пространството имат едно общо нещо: сякаш никога не стигат. Преди да закупите своя уред се уверете, че сте измерили наличното пространство. Не забравяйте да оставите около 10 см между уреда и стената за вентилация. И не забравяйте също да измерите ширината на вратите в дома си! Не искате да получите чисто новия си уред и след това да откриете, че той не може да мине през входната врата!
3. Претеглете прането си

3. Претеглете прането си

... ОК, може би не буквално (въпреки че би било полезно наистина да го претеглите). Но все пак трябва внимателно да обмислите средното количество пране, което създавате вие и семейството ви: това ще определи вместимостта на барабана на новия ви уред, а това е ключова информация, която трябва да вземете под внимание, преди да направите покупка.
Не забравяйте: вместимостта на барабана на уреда винаги се отнася за сухо пране, не мокро. Така че ако уредът, който ви интересува, има вместимост на барабана от 7 кг, това означава, че той може да побере еквивалента на 7 кг сухи изделия. Разбира се, прането ще тежи много повече, когато е мокро, но не се притеснявайте, уредът е проектиран да се справя с допълнителното натоварване.
Също така имайте предвид, че вместимостта за пране и вместимостта за сушене са различни и се изразяват с две различни стойности, така че обърнете внимание и на двете.

4. Проверете скоростта на центрофугиране.

4. Проверете скоростта на центрофугиране.

Скоростта на центрофугиране показва броя завъртания в минута (об./мин, rpm), които пералнята със сушилня е способна да постигне. Те обикновено варират от 1000 до 1600 об./мин.
Цикълът за центрофугиране се изпълнява след цикъла за изпиране и преди да започне сушенето. По време на цикъла за центрофугиране остатъчната вода се извежда от прането ви. По-бързото центрофугиране премахва повече вода, отколкото по-бавното, при това го прави по-бързо.

5. Изберете допълнителните предимства

Пералните със сушилни Indesit са оборудвани с редица допълнителни функции, включително специални цикли, повишена енергийна ефективност, понижено потребление на вода и др. Когато планирате покупката си, отделете време да обмислите кои са ви необходими. Ето подборка от функции, които предлагат пералните със сушилни Indesit.
Innex

Innex

Един бутон, нула трудности. Бързате? Настройването на уреда ви за пране вече отнема две секунди. Буквално.
С линията Innex от Indesit процесът на пране е опростен до абсолютния минимум: едно натискане на бутон.
Независимо дали перете памучни дрехи, синтетика или и двете, просто натиснете бутона Натискане и пране на пералнята със сушилня Innex и готово.

Отложен старт

Отложен старт

Не съществуват непобедими петна

Ето съвет за по-малки сметки: Пералните със сушилни Indesit разполагат с функция Отложен старт, която ви позволява да заредите уреда и да го настроите да стартира по всяко време през деня или през нощта.

Използвайте тази удобна функция, за да задавате стартирането на цикъла през нощта или извън пиковите часове, за да пестите повече!