Правете нещата заедно

Правете нещата заедно

Улеснете ежедневието си само с едно действие с технологиите Push&Go и Turn&Go: само с едно натискане или завъртане всеки може да помогне за ежедневните домакински задължения, за да бъдете напълно спокойни.

Готови ли сте да промените живота си само с един жест?

Открийте как – с кухненските и домакински уреди на Indesit. Множество решения за ежедневните задачи.

Само с едно натискане давате добър пример

С нашите лесни за използване уреди Push&Go никога не е било толкова лесно да създадете по-щастлива и здравословна семейна среда, която насърчава участието. Благодарение на този метод за сътрудничество децата ви ще възприемат този подход както към домакинската работа, така и по-нататък в живота си.

Наслаждавайте се на времето си заедно с пълно спокойствие

Технологията Push&Go е създадена за оптимални резултати с минимални усложнения – осигурява чисти и сухи съдове без нужда от предварително измиване само с едно натискане. Модерният и улеснен потребителски интерфейс има специален бутон Push&Go за стартиране на 85-минутна дневна програма. Тя е толкова интуитивна, че всеки член на семейството може да помага в миенето на съдове.

Винаги получавайте идеалната свежест само с едно докосване

Интелигентната функция Push&Go възстановява идеалната температура в двете отделения бързо и лесно. Само едно докосване, преди да започнете да подреждате продуктите си в хладилника или фризера, за да активирате допълнителната охлаждаща мощност. По този начин осигурявате винаги оптимално запазване на храната.

Толкова е лесно, че цялото семейство може да си подели задълженията

Интелигентната функция Turn&Go е идеална за заети семейства, които нямат много време да стоят в кухнята. С едно завъртане на циферблата Turn&Go позволява на цялото семейство да се наслаждава на вкусни ястия само за един час, без да се притеснявате за настройването на правилното време и температура на готвене.