Нова перална машина?

Hoва перална машина?
Нека ви помогнем да изберете най-добрата за себе си.

Малко неща в живота са сигурни. Едно от тях е това, че прането се замърсява. И това мръсно пране ще трябва да се изпере. Тъжно, но факт.

Но можем да ви помогнем да улесните нещата. Като започнем с това ръководство, в което ще изложим ключовите фактори, които да вземете предвид, когато купувате нова пералня.

Готови ли сте? Да действаме!
1. Извадете рулетката!

1. Извадете рулетката!

Времето и пространството имат едно общо нещо: сякаш никога не стигат.
Преди да закупите сушилнята се уверете, че сте измерили наличното пространство.
И не забравяйте също да измерите ширината на вратите в дома си! Не искате да получите чисто новия си уред и след това да откриете, че той не може да мине през входната врата!

2. Изберете: зареждане отгоре или отпред?

Има два основни вида перални: със зареждане отгоре и със зареждане отпред. Когато вземате решение, помислете как и къде ще използвате уреда си Пространството е ограничено? Може би уредът със зареждане отгоре ще ви помогне да спестите няколко ценни квадратни сантиметра при тясно пространство. А може би искате да закупите и сушилня и да поставите двата уреда един върху друг: в този случай е най-добре да изберете уред със зареждане отпред. Можете също така да повдигате уредите със зареждане отпред с опори и подложки за по-малко клякане и навеждане.
Предно зареждане

Предно зареждане

Пералните с предно зареждане осигуряват отлични резултати при пране и използват ефективно ресурсите като потребяват малко количество вода.

Както предполага името, те се отварят от предната страна на уреда.
Горно зареждане

Горно зареждане

Уредите със зареждане отгоре се отварят от горната страна, осигуряват кратки цикли за пране, а конструкцията им осигурява понижени вибрации по време на циклите.
3. Претеглете прането си

3. Претеглете прането си

... ОК, може би не буквално (въпреки че би било полезно наистина да го претеглите). Но все пак трябва внимателно да обмислите средното количество пране, което създавате вие и семейството ви: това ще определи вместимостта на барабана на новия ви уред, а това е ключова информация, която трябва да вземете под внимание, преди да направите покупка.
Не забравяйте: вместимостта на барабана на уреда винаги се отнася за сухо пране, не мокро. Така че ако уредът, който ви интересува, има вместимост на барабана от 7 кг, това означава, че той може да побере еквивалента на 7 кг сухи дрехи. Разбира се, дрехите ще тежат много повече, когато е мокро, но не се притеснявайте, уредът е проектиран да се справя с допълнителното натоварване.

4. Изберете допълнителните предимства.

Пералните Indesit са оборудвани с редица допълнителни функции, включително специални цикли, повишена енергийна ефективност, понижено потребление на вода и др. Когато планирате покупката си, отделете време да обмислите кои са ви необходими. Ето подборка от функции, които предлагат пералните Indesit.
Innex

Innex

Едно натискане, нула трудности.

Бързате? Настройването на пералнята ви вече отнема две секунди. Буквално.

С линията перални Innex от Indesit процесът на пране е опростен до абсолютния минимум: едно натискане на бутон.
Независимо дали перете памучни дрехи, синтетика или и двете, просто натиснете бутона Натискане и пране на пералнята Innex и готово.

Допълнително пране

Допълнително пране

Не съществуват непобедими петна

Виждали сте всякакви петна. Някои просто ви карат да си скубете косите. Не го правете (ще съжалявате). Ето един по-прост и по-ефективен подход: поставете замърсените дрехи в пералнята и изберете специалния цикъл Допълнително пране.

Ще получите както безупречно пране, така и усмивка на облекчение. Хубаво е, нали?