Трябва ви нова фурна?

Трябва ви нова фурна?
Тук сме, за да ви помогнем!

Ние сме това, което ядем, нали така? Затова е разумно да купим фурна, която предоставя най-доброто готвене за конкретните ни нужди. Избирането на подходяща фурна може да изглежда трудно. Нека нашето полезно ръководство за купуване ви помогне да направите информирана покупка. Готови ли сте? Да действаме!
1. Знайте потребностите си. Фурна или печка?

1. Знайте потребностите си.
Фурна или печка?

Каква е разликата между фурна и печка? Лесно е: печката съчетава фурна и котлони (газови или индукционни).

Тя винаги е свободностояща, а не вградена. Ами фурната? Ами тя е точно това: самата фурна, а не комбинация от фурна и котлони.

2. Изберете цвят!

Цветът е ключов елемент за създаването на интериор, който отразява личния ви стил Домакинските уреди се предлагат в разнообразни цветове, включително бял, черен и инокс, наред с други. Това са многофункционални цветове и те лесно допълват наличната цветова гама. Помнете: може да добавите малко контраст – като изберете бяла фурна, ако общата ви цветова гама е тъмна например. Това е въпрос на вкус. Обмислете наличните варианти и изберете този, който ще се впише най-добре. Ще прекарвате доста време със семейството си в кухнята, затова я направете красива!
каталитични

каталитични

Каталитичните фурни имат специални панели, проектирани да привличат мръсотията и мазнините.След като стартирате самопочистващата функция, фурната се нагрява до много висока температура, в резултат на което мазнините омекват или напълно изгарят. След като приключи цикъла с влажна кърпа лесно може да отстраните остатъците.

3. Изберете допълнителните предимства

Както повечето уреди, съвременните фурни се предлагат с куп полезни функции, за да можете да дадете свобода на шеф-готвача в себе си. Ето подборка от функции, които предлагат фурните Indesit.
Turn&Cook

Turn&Cook

Едно движение, 80 вкусни рецепти.
Новата функция Turn&Cook от Indesit: просто завъртете ключа на фурната и го настройте за автоматично готвене на една от 80 вкусни рецепти само за час.
Едно просто движение ви дели от любимите ястия!

Freasy Cook

Freasy Cook

От замразено до сготвено за нула време!
Freasy Cook ви позволява да готвите замразени храни за по-малко време. Тази функция е проектирана да осигурява отлични резултати при готвене дори без предварително подгряване на фурната.

Така че можете просто да сложите замразената храна във фурната и да започнете да готвите!

Функция за пица

Функция за пица

Идеална пица!
С функцията за пица настройките за топлина и време на фурната ви Indesit се настройват автоматично, за да можете да се наслаждавате на вкусна, хрупкава пица по всяко време!
Но има и още: можете да използвате функцията за пица, за да затопляте и приготвяте също хляб и други печива.