Купувате нов фризер?

Купувате нов фризер?
Отдъхнете си – ще ви помогнем!

За някои фризерното отделение в обикновения хладилник не е достатъчно. Свободностоящите фризери осигуряват много повече пространство и са идеални, ако предпочитате да сготвите повече предварително, ако обичате да пазарувате веднъж за цяла седмица или месец, след което да замразите продуктите и да не се занимавате повече. Това простичко, практично ръководство за купуване на фризер ще ви помогне да направите информирана покупка. Готови ли сте? Да започваме!
1. Изберете стил

1. Изберете стил

Предлагат се два основни типа фризери – фризери с отваряне отгоре и изправени фризери. Ето някои насоки, за да изберете по-лесно.

Фризери с отваряне отгоре

Фризери с отваряне отгоре

Фризерите с отваряне отгоре са с хоризонтално разположение. Разделителите и висящите кошници се използват за подреждането на продуктите във вътрешността на уреда. Фризерите с отваряне отгоре защитават чудесно продуктите ви от разваляне поради досега с кислород, а също така са енергоспестяващи. Цената им също е ниска.
Изправени фризери

Изправени фризери

Изправените или вертикални фризери приличат на класически хладилници – една или повече предни врати, които се отварят към вас, с хоризонтални полици отвътре. Вертикалните фризери осигуряват лесен, логичен начин за организиране на замразените изделия. Те също така заемат малка площ от пода, така че можете също да ги поберете в по-малки помещения.
2. Измерете всичко!

2. Измерете всичко!

Време е да извадите рулетката. Преди да закупите своя фризер се уверете, че сте измерили наличното пространство. Предвид различните предлагани видове фризери, размерите им варират значително, така че е най-добре да планирате внимателно.
И не забравяйте също да измерите ширината и височината на вратите в дома си! Не искате да получите чисто новия си уред и след това да откриете, че той не може да мине през входната врата!

3. Изберете допълнителните предимства!

Super Freeze

Super Freeze

Поставяте нов продукт във фризера си Indesit?

Функцията Super Freeze бързо понижава вътрешната температура на уреда ви, за да гарантира възможно най-бързото замразяване на храните и да ви помогне да запазите хранителните им качества, вкуса и текстурата.

Управление на температурата

Управление на температурата

Продуктите ви са в добри ръце.
Функцията Управление на температурата от Indesit непрекъснато наблюдава вътрешната температура на уреда ви, за да осигури възможно най-добрата среда за замразяване на храните.

Ако температурата се повиши над приемливите нива, Управление на температурата ви предупреждава със звуков сигнал.