2 секунди. 1 бутон. 0 трудности.

Съвет от мъжа ми: Когато става дума за домакински уреди, по-простото е по-добре.

Трябва да си призная. Като мъж малко се срамувам от това, разбира се.

Ето: нищо не разбирам от домакински уреди.
Казах си го.
Лаптопът не се свързва? Мога да поправя това, лесно е. Кухненската мивка протича? Аз съм човекът. Трябва да се закачи картина? Само ми кажете къде.
Но когато се стигне до изясняване на програмите и циклите на пералнята... Изгубен съм. Наистина изгубен.
Това е проблем. Но имайки предвид, че съпругата ми е бременна с второто ни бебе, това е повече от проблем. Защото се очаква да ѝ помагам, да я оставя да се концентрира върху малкото чудо, което расте в корема ѝ. Обаче в крайна сметка аз винаги просто стоя отпред с кош с пране в ръцете, гледам пералнята като някоя мистериозна загадка.

Така че направих това, което всеки самоуважаващ се мъж любител на нещата от типа “направи си сам” би направил. Попитах интернет.

И намерих точно това, което търсех: линията Innex от Indesit. След няколко кликвания и малко изчакване новата ни пералня беше пред мен. Използването ѝ беше буквално като да кажеш 1, 2, 3 благодарение на специалната функция Push&Wash.

Зареждате, натискате бутон. Това е всичко. Буквално.

Не се налага да задавате програма всеки път, когато трябва да се изпере, не въртите селектори или множество бутони. А след 45 минути прането е идеално чисто.
Разбира се, нашата пералня Indesit Innex има още много други програми и функции (ЕКО цикъл, цикъл против миризми, инверторен мотор и много други). Сигурен съм, че Съпругата ми с радост ще разучи всичките.

А аз? На мен ми е напълно достатъчно да използвам функцията Push&Wash.

А най-хубавото във всичко това е, че жена ми може да се отпусне, знаейки, че ще свърша работата.

Можете да научите повече за линията Innex от Indesit тук.