2 секунди, 1 натискане, 0 проблема

2 секунди, 1 натискане, 0 проблема

Едно натискане на бутон: това е всичко, за да настроите програмата и да стартирате цикъла на изпиране. Толкова е лесно*

*след първоначалното включване на уреда е необходимо 1 натискане на бутон
Технология Push&Go

Технология Push&Go

Едно натискане на бутон: това е нужно, за да настроите програмата и да стартирате цикъла на изпиране. След 45 минути ще имате безупречно чисто дрехи.

*след първоначалното включване на уреда е необходимо 1 натискане на бутон
Пространството, от което се нуждаете

Пространството, от което се нуждаете

Големият люк на пералнята Innex улеснява зареждането и изваждането на прането. Ергономичната дръжка е проектирана да осигурява удобно използване без усилия.

Еволюция на дизайна

Чист италиански стил Надежден, здрав, красив. Вашият уред Innex осигурява ненадмината лекота при използване в съчетание с привлекателен италиански дизайн
Лесно и интуитивно

Всичко, което ви трябва, с един поглед

Лесно и интуитивно

Всичко във вашата пералня Innex е проектирано за лесно, интуитивно използване: бутонът Push&Go няма как да бъде пропуснат благодарение на привличащия внимание син цвят. Програмите са ясно разделени, за да можете бързо да намерите каквото ви трябва. Всички специални функции са придружени с ясни описания на контролния панел с нов дизайн. Лесно, нали?

Екологични спестявания

Вашето ежедневно спестяване.

Програмата при 30°С осигурява същите резултати като при пране на по-висока температура, така че можете да се наслаждавате на чисти дрехи, като същевременно спестявате пари и помагате на околната среда.

Инверторен мотор

Специалното движение на барабана е създадено, за ефективно справяне с петната и подсилване на почистващата сила на перилния препарат. Отличният контрол на мотора намалява вибрациите във всички фази, включително при центрофугиране, за да гарантира вашия комфорт.

Water Balance Plus

Само водата, от която се нуждаете.

Иновативният сензор оптимизира консумацията на вода във всяка фаза на пране, като използва само количеството, необходимо за прането, което сте заредили.
Така освен че пестите вода, вие спестявате и енергията, необходима за загряването на водата.