Кухненска линия Aria

Кухненска линия Aria

Функционалост и дизайн в перфектна хармония

#doittogheter

Нашата колекция от лесни за употреба уреди дава възможност на цялото семейство да участва и така спестява време, пари и усилия, за да можете да се съсредоточите върху наистина важните неща.
Отлични резултати с над 100 ежедневни рецепти за една смяна!

Отлични резултати с над 100 ежедневни рецепти за една смяна!

Улеснете ежедневното си готвене с Turn&Go – интелигентна функция, която автоматично задава времето за готвене и температурата на фурната за над 100 ежедневни рецепти. Освен това не е необходимо да се притеснявате от прегаряне, тъй като фурната се изключва автоматично след приключване на програмата.

По-добра видимост

Благодарение на подобрената позиция на вътрешното осветление на фурната можете да се насладите на по-добра видимост на ястията си, без да е необходимо да отваряте вратата на фурната – така няма загуба на топлина.

Повече място за вашите ястия

С до 71 литра пространство във фурната има достатъчно място за големи семейни ястия или за готвене на няколко ястия едновременно. Освен това, благодарение на по-голямата тава за отцеждане, допълнителният капацитет за готвене не означава допълнителна нужда от почистване.

Две стъпки до блестяща вратичка на фурната

Ексклузивната система Click&Clean ви позволява лесно да сваляте вратичката на фурната само с две прости стъпки, за да я почистите бързо и безпроблемно.

По-голяма скара, по-добри резултати

С 95% покритие на повърхността във вътрешността на фурната, FullSurfaceGrill осигурява постоянно, равномерно изпичане без загорели или недопечени зони.

Просто добавете пара и всяко ястие може да стане по-здравословно.

Просто добавете пара и всяко ястие може да стане по-здравословно.

Месо, риба, зеленчуци, хляб или десерти: с програмата Turn&Go Steam можете да приготвите всичко по лесен начин и да постигнете балансирани резултати благодарение на деликатната сила на парата. Лесно е: няма нужда от предварително загряване, просто налейте малко вода в долната част на фурната, за да започнете да готвите вкусни и здравословни ястия.

Бързо и ефективно готвене с двойно повече микровълни

Бързо и ефективно готвене с двойно повече микровълни

Благодарение на специалната система, която удвоява излъчването на микровълни, новите микровълнови фурни Aria са не само бърз съюзник, но могат да бъдат и най-ценният ви актив в кухнята: всички резултати от готвенето са гарантирани, както при традиционната фурна.

Покриващ капак; Практичен и универсален

Капакът за съдове улавя пръските и помага да се предотврати разливането на течности. Той същевременно осигурява и допълнителна гъвкавост, като позволява едновременно да стоплите две ястия без смесване на вкусовете.

До златисто съвършенство

За още по-добра работа в кухнята, с вградения грил можете да се насладите на супербързо готвене с микровълни и перфектно запечени, хрупкави тапас.

Традиционни и уникални функции

Със специализирани функции, за да бъдат любимите ви ястия още по-близо до вас. Спестете още повече време в кухнята с предварително програмирани настройки за приготвяне на зеленчуци и пици до съвършенство.

Усъвършенстван LED дисплей

Удобен за потребителя контрол на върха на пръстите, с осветени икони и сензорни клавиши на LED дисплея. Дръжте настройките и програмите под контрол.

По-бързо, по-безопасно и по-ефективно готвене

По-бързо, по-безопасно и по-ефективно готвене

За бързо и безопасно готвене новият индукционен плот Aria осигурява превъзходно изживяване при готвене, което ви спестява време, пари и усилия.

Двойна зона; По-голяма гъвкавост за отлични резултати при готвене

Двете отделни зони за готвене могат да работят заедно, за да осигурят гъвкава зона за готвене. Използвайте зоните поотделно за отделни съдове или заедно за по-големи съдове.

По-големи зони за готвене, идеални за приготвяне на големи семейни ястия.

Със зоната MaxiCook по-големите съдове получават равномерна и цялостна топлина. Идеална за съдове с ширина до 28 см.

Бързо и лесно почистване

С гладкото покритие от черно стъкло без рамка почистването е бързо и лесно. Просто избършете с влажна кърпа.

Топлината реагира за допълнителна безопасност.

Плотът загрява само когато открие тиган с дъно от неръждаема стомана за по-голяма безопасност.

Мощно готвене на газ за вкусни резултати и надеждно загряване

Мощно готвене на газ за вкусни резултати и надеждно загряване

Гамата газови печки на Aria ви осигурява бързо действие, равномерно разпределение на топлината и равномерно готвене всеки път, с намалена консумация на енергия, за да спестите пари.

Ефективен пламък с висока мощност

Намалете времето за готвене и спестете енергия с пламъка HighPower, който осигурява по-директна и ефективна топлина в сравнение с традиционните газови котлони.

Елегантен и перфектно подравнен дизайн.

Наслаждавайте се на изчистено, равномерно покритие с аксесоарите, проектирани да се интегрират безпроблемно с вашата микровълнова и фурна Aria.

Лесен за почистване дизайн без фуги.

Проектирани са като едно цяло, без фуги, за лесно почистване.

Перфектната комбинация от производителност и дизайн.

Перфектната комбинация от производителност и дизайн.

Проектиран с мисъл за заетите семейства, новият аспиратор Aria използва стил и ефективност, за да поддържа свежото ухание в кухнята ви.

Съчетан стил

Проектиран да се съчетава перфектно с фурните и микровълновите Aria – насладете се на елегантен, модерен и атрактивен дизайн.

3 нива на мощност

Изберете от 3 различни нива на мощност за перфектна аспирация за вашите нужди и поддържане на свеж и чист въздух в кухнята.

Филтри Click&Clean

Лесните за отстраняване алуминиеви филтри за мазнини могат да се мият в съдомиялна машина, което прави почистването и поддръжката бързи и лесни.

Лесна инсталация

С независими един от друг капаци за лесна инсталация, които просто се щракват на място, включват се и сте готови за работа.

По-добро осветление

С вграденото в аспиратора мощно осветление винаги имате чудесна видимост към готварския плот и съдовете.