Новият хладилник Indesit Total No Frost с Push&Go

Новият хладилник Indesit Total No Frost с Push&Go

Допълнителна охлаждаща мощ
за особено голямото седмично пазаруване.

Голямото пазаруване заслужава повече свежест.

Голямото пазаруване заслужава повече свежест.

Плодове и зеленчуци, риба и месо, мляко и сирена.
Но също така – яйца, сосове и дресинги. Когато пазарувате за цялото семейство, нищо не може да липсва.
Ето защо количеството продукти в седмичното пазаруване е все по-голямо и по-голямо – точно като изискването за свежест, когато пристигне у дома.
Благодарение на новия хладилник с фризер Total No Frost с Push&Go, това вече не е проблем: само с едно натискане вътрешността и на хладилника, и на фризера се охлаждат бързо и винаги запазват идеалната свежест на всеки продукт. А благодарение на многото други функции за максимална практичност и надеждност, новият хладилник прави живота в кухнята по-лесен от всякога.

Проектиран да се ползва толкова лесно, че всеки може да помага.

#doittogether

Винаги получавате идеалната свежест само с едно натискане.

Винаги получавате идеалната свежест само с едно натискане.

Списъкът за седмичното пазаруване винаги включва пресни продукти, но запазването им при подходяща температура може да бъде трудно, особено когато хладилникът е пълен догоре и се отваря често, което води до повишаване на температурата.
Ето защо новият хладилник с фризер Indesit Total No Frost е оборудван с Push&Go: интелигентна функция за възстановяване на идеалната температура в целия хладилник, бързо и лесно.
Само натиснете веднъж, преди да подредите продуктите в хладилника, за да активирате допълнителна охлаждаща мощност в двете отделения. Така ще ги подготвите да запазят всеки продукт, благодарение на 40% по-бързото възстановяване на температурата*.

*В сравнение с неактивирана функция Push&Go. Вътрешен тест, извършен със схеми за зареждане съгласно IEC 62552. 40-те процента са спрямо модел с 2 м височина без инверторен компресор; при други модели може да има различни резултати.
Pick&Go

Pick&Go

Една кутия, много приложения.

В новия хладилник Indesit не остава неизползвано място благодарение на Pick&Go:
плъзгаща се кутия за максимално оползотворяване на пространството под рафта. Перфектна за съхранение на сирене, закуска или недоядената вечеря, тя може да се извади от хладилника и да се постави в микровълновата за притопляне на храна, да се сервира на масата или да се вземе за обяд в офиса или в училище. Освен това може да се мие в съдомиялна.
Благодарение на хоризонталното си плъзгане, оптимизира функционалността и позволява най-доброто оползотворяване на пространството.

FreshSpace +

FreshSpace +

Лесен контрол на влажността за запазване на свежестта.

Плодовете и зеленчуците са голяма част от напълно заредения хладилник – затова е особено важно да запазите свежестта им, за да можете да се насладите на здравословна храна през цялата седмица. Отделението FreshSpace+ разполага с удобен плъзгач, който позволява да се зададе по-висока влажност за съхранение на зеленчуци или по-ниска влажност за плодове, като така създава идеални условия на влажност и запазва продуктите свежи за по-дълго.

ExtraFresh 0 ° C

ExtraFresh 0 ° C

Допълнително охлаждане за деликатни храни.

Деликатните храни се нуждаят от специално внимание.
Това специално отделение с температура около 0ºC* създава идеални условия за съхранение на риба, месо и други деликатни съставки.

*1-2°C със стандартна настройка на хладилника при 4°C/MED, околна температура 25°C. В съответствие с EN 62552-1/-2/-3:2020
Функционална вътрешна врата

Функционална вътрешна врата

Оползотворява максимално вертикалното пространство.

Високите предмети вече няма да ви затрудняват.
Благодарение на регулируемите полу-балкони, простичък вертикален плъзгач ще освободи място за бутилки и буркани с различна височина.

Подсилено стъкло

Подсилено стъкло

Супер устойчив материал за изключително здрави рафтове.

Новият хладилник Indesit Total No Frost разполага с по-здрави рафтове от дебело стъкло. Това означава, че рафтовете могат да издържат до 100 кг, без да се счупят, и така позволява безопасно съхранение на храни и тежки продукти.

Total No Frost

Без проблеми.

Образуването на лед във фризера и конденз в хладилника се предотвратяват ефективно благодарение на технологията Total No Frost, която гарантира постоянна циркулация на въздуха и така предотвратява неудобната нужда от ръчно размразяване.

Безшумно охлаждане

Максимална ефективност при ниско ниво на шума

Новият хладилник Indesit Total No Frost с Push&Go е много тих благодарение на висококачествените си компоненти и инверторния компресор от последно поколение, включен в някои модели. С помощта на тези характеристики хладилникът работи тихо, с ниво на шума от 40 dBA.

15 години гаранция на компресора*

Пълна надеждност, пълно спокойствие.

Дълготрайната производителност е винаги гарантирана от 15-те години гаранция на компресора, което прави новия хладилник Indesit още по-надежден.

* Трябва само да регистрирате хладилника на GaranPlus.eu

Нов надежден съюзник за подреждане на всякакъв вид хранителни стоки

Хладилник Indesit Total No Frost е с нов дизайн.