Професионален житейски съвет: бъдете умни

Семейният живот е сложен. Намерете интелигентни решения, които да ви помагат
да се усмихвате през целия ден.

Професионален житейски съвет: бъдете умни

Две деца, работа на пълен работен ден – сложна комбинация.

Опитваме се да споделяме задълженията с мъжа ми, но не е лесно. Изключително много неща за правене, времето никога не стига. Малко след като се появи Малкото Дяволче Ангелче №2 осъзнах, че имах две възможности: а) да избягам на далечен тропически остров и б) да намеря по-умен начин да управлявам времето и задачите ни.
Колкото и привлекателна да беше възможност “а”, избрах втората. Нали така правят майките? Те спасяват всички :)

Направих промени. Просто малки неща, но разликата беше голяма.

Например смяната на пелените: преди носех бебето в банята, което означаваше да оставя по-голямото дете само за известно време, ако мъжът ми е навън. Това често водеше до всякакви неприятности (в дневната се появиха неочаквани стенни рисунки например...).
Така че създадох малки, простички места за смяна из цялата къща. Нищо сложно, просто влажни кърпички, малко чисти пелени и подложка за смяна. Така че винаги да са под ръка, всеки път, когато имаме спешен случай. Толкова по-лесно е! (А стенните рисунки са намалели с цели 80%!)

Обичам такива неща. Нали разбирате – лесни, приложими решения. Този подход е водещ и в избора ми на уреди.

Например, трябва ни нов хладилник с камера. Нещо здраво, надеждно, с функции и характеристики, които наистина ще използвам.

След доста търсене избрахме хладилник с камера Indesit eXtra. Много сме доволни!

Нали знаете как в хладилника се натрупват неща? Понякога в бъркотията е трудно да намериш това, което търсиш. Но този хладилник има отлично решение: плъзгащи се полици! Мога да ги издърпам точно като чекмедже в гардероба и да взема каквото ми трябва.

Прахосването на храна ме подлудява! Но FlexiUse Box в моя Indesit помага това да не се случва: тази хитра малка кутийка може да се поставя в зони с различна температура в хладилника. Така, областта с 0° е идеална за месо и деликатни продукти, докато тази с 5° е по-подходяща за плодове и зеленчуци. Те издържат по-дълго и са по-вкусни!

Още едно нещо, което ми харесва: можете да персонализирате вътрешното разположение на фризера. Опитвам се да свикна да приготвям неща и да ги замразявам за консумиране по-нататък през седмицата. Така, ако искам да замразя нещо голямо, например цяла пуйка, трябва само да издърпам панела, за да имам цялото необходимо пространство.
Списъкът с функции е доста дълъг. А най хубавата част е? Аз наистина ги използвам. Те наистина правят живота по-лесен.

Да, Indesit са умни. Почти колкото една майка :)

Можете да научите повече за нашата серия хладилници eXtra тук.