Нов дом: време е за празнуване :)

Преместването беше стресиращо, но необходимо.
Добрата страна е, че е време да го полеем!

Нов дом: време е за празнуване :)

Обичахме стария си дом, наистина.

Това беше първото място, в което се преместихме заедно, първото, което обзаведохме сами. И най-вече, това беше домът, в който станахме семейство, превръщайки се като по магия от двама в трима.
Но тогава се появи малкото ни момиченце. Изведнъж също по магия се оказахме четирима. Беше време да приемем истината: надраснахме малкия си дом. Беше време да продължим напред.
И така, и двамата просълзени и малко развълнувани се запътихме да намерим нов. Ако сте правили това, знаете колко обезкуражаващо може да бъде. Отне ни безкрайно много време!

Но ето – няколко месеца по-късно сме на новото си място. Разбира се, все още е малко чуждо. Например опипвам целите стени, докато намеря ключовете за осветлението. Но това ще се промени: засега е жилище. Скоро ще се превърне в дом.
А какъв по-добър случай да организираме новодомско парти? Окуражаващо е да виждаш стари приятели на нови места, нали?

Ето ни, някои от вещите ни все още са в кутии, чакаме гостите да пристигнат.

Да, още е малко разхвърляно (не знам как ще подредя всичките ни дрехи!), но едно е сигурно: кухнята е готова за тази забавна вечеря. Всъщност кухнята бе първото помещение, което планирахме и обзаведохме.
Точно сега, докато гоним децата и се опитваме да ги облечем, хвърлям благодарен поглед на съдомиялната.

Със сигурност тази вечер нямаше да има парти без нея.

Избрахме съдомиялна Indesit eXtraspace. Тя е издръжлива, лесна за използване и работи страхотно! Има достатъчно място за измиване на съдове и прибори за 14 души (късметлии сме, защото довечера ще сме 12!).

Това малко бижу има всички програми и опции, които ми трябват (такива, които наистина използвам, вместо луксозните, но безполезни добавки), включително Отложен старт, ЕКО, Половин зареждане, Интензивни цикли и много други. Ако искате, можете дори да премахнете горната кошница и да се наслаждавате на пространство за миене с височина цели 53 см.
Както и да е, някак успяхме да облечем децата и сякаш чувам някой да върви към вратата. Време е да се приготвим за парти!

Да, вече започвам да се чувствам у дома тук.

Можете да научите повече за линията eXtra от Indesit тук.