Съвет за семейния бюджет: избирайте енергоспестяващи уреди

Когато става дума за спестявания, всичко е от значение.

Съвет за семейния бюджет: избирайте енергоспестяващи уреди

Не обичам математиката. Въобще. Но аз съм майка – а майките се налага да развиват умения, които никога не са подозирали, че имат... включително смятане.

Once a month, Hubby and I sit down with pen, paper and a calculator. We go through bills and expenses. Yup—it’s as fun as it sounds :( But it’s necessary!

Направили сме списък с всички неща, които можем да премахнем, без да се депресираме прекалено (т.е.: позволяваме си да хапваме навън от време на време!). Едно от нещата, които бързо забелязахме, беше енергийната ефективност на уредите. Неефективните уреди прахосват енергия, а например пералните и съдомиялните – също и вода.

Скоро този преразход се натрупва и тежи на сметките ви.

Имайки това предвид, претърсихме мрежата и поговорихме с приятели. Търсехме надеждни и ефективни домакински уреди, на които да разчитаме – такива, които да ни помагат, вместо да усложняват живота.

След доста мислене избрахме гамата уреди eXtra от Indesit.

Защо ли? Защото Indesit предлага здравите, семпли и надеждни продукти, от които се нуждаят истинските семейства. Техните уреди eXtra са пълни с функции, които наистина ще използваме, при това на идеална цена за едно работещо семейство.

По отношение на енергията уредите им предлагат чудесна ефективност, гарантирайки, че ще пестим пари в дългосрочен план. А имайки предвид и съвсем разумната цена по начало, това е един от редките случаи, в които не се налага да правим компромиси!

Сега, след като спестихме пари от домакинските уреди и знаейки, че ще пестим по малко всеки месец благодарение на фантастичните им оценки за енергийна ефективност, мисля, че заслужаваме да се поглезим.

Можете да научите повече за гамата енергоспестяващи уреди eXtra от Indesit тук.