russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Съвет за семейния бюджет: избирайте енергоспестяващи уреди

Когато става дума за спестявания, всичко е от значение.

Съвет за семейния бюджет: избирайте енергоспестяващи уреди

Не обичам математиката. Въобще. Но аз съм майка – а майките се налага да развиват умения, които никога не са подозирали, че имат... включително смятане.

Once a month, Hubby and I sit down with pen, paper and a calculator. We go through bills and expenses. Yup—it’s as fun as it sounds :( But it’s necessary!

Направили сме списък с всички неща, които можем да премахнем, без да се депресираме прекалено (т.е.: позволяваме си да хапваме навън от време на време!). Едно от нещата, които бързо забелязахме, беше енергийната ефективност на уредите. Неефективните уреди прахосват енергия, а например пералните и съдомиялните – също и вода.

Скоро този преразход се натрупва и тежи на сметките ви.

Имайки това предвид, претърсихме мрежата и поговорихме с приятели. Търсехме надеждни и ефективни домакински уреди, на които да разчитаме – такива, които да ни помагат, вместо да усложняват живота.

След доста мислене избрахме гамата уреди eXtra от Indesit.

Защо ли? Защото Indesit предлага здравите, семпли и надеждни продукти, от които се нуждаят истинските семейства. Техните уреди eXtra са пълни с функции, които наистина ще използваме, при това на идеална цена за едно работещо семейство.

По отношение на енергията уредите им предлагат чудесна ефективност, гарантирайки, че ще пестим пари в дългосрочен план. А имайки предвид и съвсем разумната цена по начало, това е един от редките случаи, в които не се налага да правим компромиси!

Сега, след като спестихме пари от домакинските уреди и знаейки, че ще пестим по малко всеки месец благодарение на фантастичните им оценки за енергийна ефективност, мисля, че заслужаваме да се поглезим.

Мъжът ми резервира маса в любимото ни ресторантче, а аз се обаждам на бавачката... приятно прекараната вечер също е чудесна инвестиция :)

Можете да научите повече за гамата енергоспестяващи уреди eXtra от Indesit тук.