Пералнята ми е машина на времето

Спестете енергия, вода и (най-важното!) време.

Пералнята ми е машина на времето

Онзи ден аз и съпругът ми седнахме да направим списък със задачи. Когато приключихме, прегледахме всички неща в списъка и осъзнахме, че буквално няма достатъчно часове в денонощието, за да свършим всичко.

Сигурно ви е познато: деца, работа, домакинска работа, пазаруване, чистене, ремонтиране, готвене. Ако по някакво чудо ни остане малко свободно време, опитваме да вмъкнем малко почивка – филм, книга, хапване насаме (ха! Помните ли това?).

Да вземем за пример прането. То само се трупа до безкрайност. Докато извадя чистото пране от пералнята, вече има поне две зареждания за изпиране. Прането на дрехи може да яде от времето ви. А за родителите времето е ценно!

Да не говорим за водата и електричеството! Струваше ни цяло състояние.

Затова на момента изхвърлихме списъка със задачи и се концентрирахме върху нещо друго – машина на времето.

Да, машина на времето.

Приятели ни казаха за пералните машини MyTime от Indesit и ги проучихме. Точно това ни трябваше. Незабавно премахнахме старата и преминахме към MyTime. Освободихме място за нещо ново!

Еха. Каква разлика само.

Това малко бижу има 6 ултра бързи програми, които варират от 20 минути (да, ДВАДЕСЕТ) до 59 минути в зависимост от вида на прането. Слагам прането и докато се обърна, то вече е безупречно чисто.

Откакто преминахме към MyTime, всъщност перем по-често, но имаме много повече свободно време!

Другото ни съображение беше спестяването (разбира се). Неефективните уреди създават допълнителни разходи, месец след месец. Та как се справяше новият ни уред?

Отговорът е: удивително. За малко зареждане се спестяват над 70% вода.

Така че да, машина на времето. Дори и да не можем да пътуваме в бъдещето или в миналото. Но определено се наслаждаваме на настоящето повече.

Можете да научите повече за пералните MyTime от Indesit тук.