Наличното пространство е малко? Оптимизирайте!

Ограниченото пространство не означава ограничени възможности.

Наличното пространство е малко? Оптимизирайте!

В дома ни имаме малко свободно място. Всяко кътче сякаш е претъпкано с мебели, детски играчи и всякакви неща (повечето от които не помня да сме купували или да са ни трябвали).

Предвид ограниченията на пространството трябваше да сме разумни при избора на уредите. Нашето правило е следното: те трябва да са достъпни, ефективни и по възможност да изглеждат добре.

Да вземем за пример пералната машина. Доста време ни отне да намерим подходящата за нас. Също така ни харесваше идеята да имаме сушилня, но знаем, че това би натежало твърде много на бюджета ни. Но след много търсене и питане открихме линията Innex от Indesit и пералните със сушилни. Бинго!

Първо, спокойно се вмести в бюджета ни (еха!) и в миниатюрната ни баня.

Въпреки че никога не би си признал, съпругът ми не разбира от домакински уреди. Обаче дори той може с лекота да настройва програми и цикли. Те са ясно изобразени на уреда, а малкото на брой селектори и бутони са разположени много интуитивно.

Като споменахме програмите, те са доста. Удивително е, но също така те са наистина полезни. Любимата ми към момента е 45’ Wash&Dry, която прави точно това, което си мислите – при това идеално.

Когато имаме малко свободно време (случва се рядко, но все пак...), обичаме да излизаме с приятели по баровете. Понякога след това дрехите ни миришат неприятно заради цигарения дим и влагата, без да са реално замърсени. В тези случаи обичам да използва цикъла AirFresh: той бързо освежава дрехите и премахва неприятните миризми.

Споменах, че ми харесва домакинските уреди да изглеждат добре по възможност. Ами пералнята със сушилня Indesit е проектирана от известния италиански дизайнер Giorgetto Giugiaro. Това е дизайнерски уред!

И в заключение: ако пространството е ограничено, това не значи, че имате ограничени възможности или че трябва да правите компромис с качеството. Изключително доволни сме от пералнята си със сушилня Indesit!

Можете да научите повече за пералните със сушилни Indesit тук.