Пране: вече е лесно като 1, 2, 3

Интуитивните уреди улесняват живота ви.

Пране: вече е лесно като 1, 2, 3

Жена ми е моят герой. Наистина.

Тя работи на пълен работен ден, има две деца и се грижи безупречно за дома. Помагам ѝ, разбира се, но ми липсват организаторските ѝ способности. На работа спокойно планирам и вземам решения. Но когато става дума за дома... Най-вече питам жена си.
Споделяме повечето задачи (ако имате семейство, знаете, че има безкраен списък с неща за правене всеки ден). Но с някои може да се справи само тя.

Една от тях е прането.
Не знам защо, но се обърквам напълно, когато се налага да се справям с пералнята. Обичам да правя неща, харесва ми да ремонтирам и да изяснявам как работят нещата. Обаче пералните са пълна мистерия за мен.

Или по-скоро бяха. Вече си имаме нова.

За да улесня Съпругата, реших да намеря нова пералня. Такава, която да е подходяща за съпрузи. И без това беше крайно време да сменим старата.
След малко онлайн сърфиране в Гугъл, открих линията Innex от Indesit. Тя беше точно това, което търсех.

Защо ли?
Защото ето как изглежда процесът на изпиране от начало до край в стил Innex:

а) Зареждате

б) Натискате бутон.

Това е всичко. Буквално.

Не се налага да задавате програма всеки път, когато трябва да се изпере, не въртите селектори или множество бутони. А след 45 минути прането е идеално чисто.
Това е благодарение на умната система Push&Go, която дори аз мога да използвам.
Сега прането се е превърнало в толкова лесна задача, че дори десетгодишният ни син започна да се включва. Той също иска да помага на мама (да, той е ангелче).

Разбира се, нашата пералня Indesit Innex има още много други програми и функции (30 ° цикъл на измиване, цикъл против миризми, инверторен мотор и много други). Сигурен съм, че половинката ми с радост ще разучи всичките. На мен ми е напълно достатъчна функцията Push&Go.
Мама има малко свободно време, аз преодолях страха си от пералнята, а синът ни също помага. Всички печелят!

Можете да научите повече за линията Innex от Indesit тук.