Мястото е на свършване? Изберете
правилния уред

В едно четиричленно семейство пространството е ценна стока.

Мястото е на свършване? Изберете 
правилния уред

Дъщеря ми е вегетарианка. Аз съм постоянно на (само относително ефективна) диета. Съпругът и синът ми ядат много. Имам предвид наистина много.
Какво означава това? Сложно хранене и графици, като за начало. Но също така много бързо свършваше мястото в хладилника ни. Беше опасно да го отваряме заради натрупаната храна или забравените неща в дълбините на уреда!
Беше време да изберем нов. След много търсене намерихме идеалното решение за нас.

Линията eXtra от Indesit предлага прекрасни хладилници, които имат всичко необходимо за нас. Тя предоставя лесни, ефективни решения за цял куп проблеми, които срещахме постоянно.

Например прахосването на храна. Това ме подлудява! Със стария ни хладилник продуктите се натрупваха в отделенията и оставаха там след срока на годност. Сега, благодарение на интелигентните плъзгащи се полици на хладилника eXtra, можете просто да издърпате някоя и да видите ясно какво има вътре.
А освен това храната издържа по-дълго – благодарение на кутията FlexiUse. Тази умна малка кутия може да се поставя в различни температурни области в рамките на хладилника. Така, областта с 0° е идеална за месо и деликатни продукти, докато тази с 5° е по-подходяща за плодове и зеленчуци. Те издържат по-дълго и са по-вкусни!

Както казах, ние сме много и всеки е с различна диета. Става много объркващо. Решението, което намерих (аз съм Майка все пак, това ми е работата!), е да готвя предварително и да замразявам нещата. За щастие новият ни уред от Indesit ми позволява да пригаждам вътрешността на фризера според нуждите ми: мога да премахвам отделения и да размествам неща, което ми дава много допълнително място за замразяване на големи количества храна. Превъзходно!

Можете да научите повече за нашата серия хладилници eXtra тук.