Умение № 1 на майката: управление на времето

Управлението на времето е управление на живота.

Умение № 1 на майката: управление на времето

Не съм една от майките, които виждате по списанията. Косата ми не е безупречна 100% от времето. Нито пък гримът ми (в редките случаи, когато си слагам...).

Аз съм истинска майка с реални житейски проблеми.

За щастие никой от тях не е сериозен – малко време и постоянното желание някак да спечелим от тотото (което сигурно означава, че малко повече пари биха ни се отразили добре също!).

Сигурно и вие имате такива малки проблеми, но не трябва да мислите, че те не са важни. Аз твърдо вярвам в умното управление както на времето, така и на парите. Това подобри живота ни.

Започваме от основните неща: домакинските ви уреди. Те трябва да ви помагат, не да ви пречат. След подробно търсене онлайн открихме линията съдомиялни eXtra от Indesit. Добра цена, добри функции.

Да разгледаме например функцията за отложен старт. С нея можете да заредите съдомиялната и да я настроите да стартира по всяко време през деня или нощта.
Нещото, което наистина ме дразни, е да виждам пълна мивка с мръсни съдове.

Те сякаш се натрупват там цял ден, от закуска до вечеря.

Така че започнахме просто да слагаме мръсните съдове в съдомиялната, когато нямаме време да ги измием на ръка. Правим това след всяко хранене.

След това нощем, докато всички спим, нашата съдомиялна Indesit се включва и се захваща за работа.
Чудесно е да се събудиш и да видиш подредена кухня и чисти съдове!

А освен това пестим пари. Като задаваме уреда да стартира извън пиковите часове, ние харчим по-малко. Освен това самият уред пести вода и енергия.

Накратко: Прекарвам по-малко време в миене, сметките са по-ниски и кухнята ни е по-подредена!

Малко допълнително време и малко повече спестявания ви помагат значително, за да бъдете по-здрави, по-богати и (най-вече) по-щастливи.

Така че помнете: управлението на времето е управление на живота :)

Можете да научите повече за линията eXtra от Indesit тук.