2 секунди, 1 натискане, 0 проблема

Натискате един бутон за изпиране и изсушаване на прането*

*След първоначално включване на уреда е необходимо 1 натискане.

 • Push&Go
 • Wash & dry
 • Против петна
 • Airfresh
 • Бърза 30 ’
 • Push&Go

  Едно натискане на бутон: това е всичко, за да настроите програмата и да стартирате цикъла на изпиране с изсушаване. Толкова е лесно!

  *След първоначално включване на уреда е необходимо 1 натискане.

 • Изпиране & изсушаване 45'

  Програмата включва бърз и ефективен 15-минутен цикъл на изпиране, последван от 30-минутен цикъл на сушене. Специална технология гарантира, че дрехите ви ще се гладат лесно и ще са готови за обличане.

 • Сбогом, упорити петна.

  Изберете вида на замърсяването и оставете перална със сушилня да свърши останалото: тя автоматично ще избере най-добрата настройка за изпиране. Отпуснете се. Храна: вино, плодове, дресинг, сосове и други органични петна. Работа: мастило, моторно масло и др. На открито: кал и трева и други типични петна от разходката. За памучни и синтетични цикли от 30° до 60°C.

 • Airfresh

  Цикълът AirFresh освежава вашите чисти дрехи само за 30 минути. Горещият въздух прониква дълбоко във влакната, благодарение на специалното движение на барабана, подпомагайки отстраняването на дим, мазнини и други частици

 • Бърза 30 ’

  Идеалната програма, когато няма време: само 30 минути за завършване на цикъла.

Push & Go

Едно натискане на бутон: това е всичко, което е необходимо, за да настроите програмата и да стартирате цикъла на изпиране*. След 45 минути ще имате безупречно чисто дрехи.

*След първоначално включване на уреда е необходимо 1 натискане.

Революция, подходяща за всички

2 секунди: просто натиснете бутона.

1 бутон: за да включите уреда и да изберете и стартирате програмата Wash&Dry, идеална както за памучни, така и за синтетични тъкани.

0 проблеми: изключителни и подходящи за гладене резултати.

Отпуснете се, ние ще се погрижим

*След първоначално включване на уреда е необходимо 1 натискане.

Еволюция на дизайна

Чист италиански стил

Надежден, здрав, красив. Вашият уред Innex осигурява ненадмината лекота при използване в съчетание с привлекателен италиански дизайн.

Лесно и интуитивно

Лесно и интуитивно

Всичко, което ви трябва, с един поглед

Пералнята със сушилня Innex е проектирана за лесно, интуитивно използване: бутонът Push&Wash привлича вниманието и няма как да го пропуснете. Програмите са ясно разделени, за да можете бързо да намерите каквото ви трябва. Всички специални функции са придружени с ясни описания на контролния панел с нов дизайн. Лесно е, нали?

Цялото необходимо пространство

Цялото необходимо пространство

Особено големият отвор на вашата пералня със сушилня Innex улеснява зареждането и изваждането на прането. Ергономичната дръжка е проектирана да осигурява удобно използване без усилия.