Новини

Хладилници No Frost
Динамичен контрол на въздуха

Абсолютна свобода и гъвкавост при съхранението на храната, благодарение на технологията No Frost Динамичен контрол на въздуха..

Модерни, с изчистени линии и ергономичен дизайн, новите хладилници са лесни за употреба и се вписват перфектно във всяка кухня.

Допълнителен капацитет
Лесни за почистване и поддържане, с по-добра видимост на храната върху лавиците. Благодарение на новия дизайн, хладилниците предоставят 20 литра повече капацитет, равняващ се на 60 кенове!

Ергономични дръжки
Външните дръжки с отличителен дизайн придават на хладилника елегантен и модерен външен вид. Indesit предлага също така модели с вградена дръжка за по-голяма свобода при обзавеждане.

No Frost Динамичен контрол на въздуха

Системата No Frost Динамичен контрол на въздуха осигурява хомогенна температура в хладилното отделение, избягвайки образуването на скреж върху храните и досадните операции по размразяване. Новата колона Multiflow е предназначена за равномерното разпределение на въздушния поток под формата на въздушни кръгове по лавиците. По този начин храните се съхраняват при оптимални условия, заобиколени от постоянен поток от студен въздух.

Бързо пренастройване на
вътрешната температура

С новият тангенциален безчетков вентилатор, зададената температура се достига много по-бързо: времето за възстановяване на температурата, след отваряне на вратата, е с около 40% по-кратко в сравнение с традиционните хладилници.


Бързо замразяване

Тази функция намалява до минимум температурата във фризера за кратък период от време. Това ускорява процеса на замразяване на пресните храни, запазвайки по-добре техните качества.

Бързо охлаждане

За бързо охлаждане на пресни храни, тази функция понижава само за няколко минути температурата в хладилника за още по-добро съхранение на храните.

Клас А+

Пълна гама хладилници с клас A+: оптимално охлаждане и съхранение на храната с 20% повече икономия на енергия в сравнение с клас А.

Безшумни

Оптимални резултати с минимален шум. Новият тангенциален безчетков вентилатор прави хладилниците с фризер по-тихи, по-практични и по-функционални.

По-здрави лавици

Лавиците са по-здрави, като издържат на натоварване над 25 кг без дори да започнат да се деформират.